Mountainbiken

Mountainbiken in de Achterhoek

Huur je mountainbike deze zomerperiode met korting bij Ultimate Adventures. De mountainbike tracks in de Achterhoek zijn goed onderhouden en vol afwisseling. Het verschil in hoogte meters is flink en zorgen voor een beste uitdaging. Dan is het fijn om een goed werkende mountainbike en een passende helm mee te hebben. Er zijn diverse mountainbikeroutes in de omgeving. Het mooie is dat ze geschakeld zijn. Maak de tocht zo lang als je zelf wilt.

Giant mountainbikes

De mountainbikes zijn van het merk Giant. We hebben de modellen Giant Trance full suspension en de Giant Terrago. Beide met 26 inch banden. Full suspension houdt in dat er zowel voor- als achtervering is. Dat is bijna comfortabel mountainbiken, want je MTB vangt de eerste klappen op en zorgt voor meer controle tijdens het mountainbiken. De banden houden namelijk meer grip op de ondergrond. De Giant Trance hebben we in de maten, S tot en met XL beschikbaar.

De Giant Terrago is een zogenaamde hardtail mountainbike. Dat heeft als voordeel dat de krachtsinspanning die je levert direct ten goede komt aan de snelheid en niet verloren gaat in de eventuele achtervering. In vergelijking met de full suspension ga je sneller. De Terrago is er alleen in de maat XL.

Het is goed om te weten dat aan beide mountainbikes reguliere trappers zijn bevestigd.

Mountainbike clinic

Is het je eerste kennismaking met mountainbiken en wil je graag met iemand mee? Onze mountainbike kenner geeft je graag handige tips tijdens een clinic terwijl je de mountainbike trails in het Achterhoekse landschap verkend.

Mountainbikes bezorgen

Verblijf je een aantal dagen in de Achterhoek en ben je van plan de mountainbike trails in de omgeving je eigen te maken? Dan kan je je gehuurde mountainbikes ook door ons laten bezorgen op je overnachtingsadres. Hiervoor rekenen we € 10,00 voor het bezorgen en ophalen.

Mountainbikes meer dagen huren

We snappen als geen ander dat het mooi is om meerdere dagen achter elkaar te mountainbiken. Helemaal met de uitdagende trails in de Achterhoekse omgeving.