Steppen

Over deze activiteit

‘Op de step, op de step, ik ben zo blij dat ik ‘em heb.’ Dat gaat wel op, want met onze kickbikes beweeg je gemakkelijk over de weg. Door de grote wielen, ligt de step stabiel op de weg. Of je nu alleen een dag op de step wilt of met een hele groep vrienden, collega’s of familieleden.

We kunnen tot wel 70 mensen tegelijk laten steppen. De step-puzzeltocht is makkelijk te combineren met de historische fiets-puzzeltocht of met één van onze andere activiteiten.

Per 1 juli is er ook een step-puzzeltocht beschikbaar in de omgeving van de Needse Berg. Deze stuwwal, ontstaan in de ijstijd, biedt prachtige vergezichten in het Achterhoekse Landschap. In samenwerking met B&B Borgersteeg is deze steptocht uitgezet. Deze prachtige locatie en rustpunt is tevens je vertrekpunt. Zij verzorgen een heerlijk gevulde knapzak voor € 9,00 per persoon. Reserveren minimaal 24 uur van tevoren. Een ideale middagactiviteit met kinderen v.a. 1.40m. Aan de hand van vragen, omschrijvingen en een plattegrond step je door het typische coulissenlandschap en ontdek je de geheimen van dit prachtige gebied.