Borculo Adventure

Het Borculo Adventure is een sportief arrangement in de omgeving van Borculo en bevat, net als de triathlon, drie onderdelen. Uiteraard met een passende twist voor een middag fun en plezier. Een geoefende sporter hoef je niet te zijn, maar als je wilt, kun je met je team deelnemen aan het Borculo Adventure klassement.

De startlocatie voor dit actieve teamuitje is bij Buitencentrum Kerkemeijer. Hier krijg je de eerste activiteit uitgelegd: steppen. Middels een route door het Achterhoekse landschap leg je een paar mooie kilometers af naar de waterkant. Echt tijd om bij te komen is er niet, want het volgende onderdeel staat te wachten. Na de instructies vertrekken jullie samen per raft over de Berkel. Bij het eindpunt van de vaarroute is er tijd voor een korte pauze met een drankje en krijgen jullie gelijk instructies voor de laatste paar (kilo)meters. De wandeltocht met GPS waarbij je onderweg een aantal checkpoints moet passeren. Eenmaal aangekomen bij het eindpunt, kan je ervoor kiezen om samen van een heerlijk drankje of een fijne BBQ op het terras te genieten.

Prijzen

Borculo Adventure
incl. 10 deelnemers
€ 375,00
Extra deelnemers € 37,50 p.p.
Lunch € 15,00 p.p.

Startlocatie

Aanvragen

Heb jij je keuze al gemaakt?

Het blijft natuurlijk lastig kiezen met al die leuke buitensporten. Snappen wij ;-). Hieronder vind je een paar tips van andere bezoekers van onze site. En voor een programma op maat zijn we altijd in. We denken graag met je mee.

Handelsspel