Handelsspel Borculo

In 1375 werd aan Borculo stadsrechten toegekend door Gijsbert van Bronckhorst en zijn vrouw Henrica van Borculo. Één van de privileges van stadsrechten is het marktrecht. Er mochten markten plaatsvinden en er werd dus Handel Gedreven…

Ook ontstonden er groothandelaren en werden er fabrieken gebouwd. Op verschillende plekken in het authentieke Borculo staan koop- en ambachtslieden hun waar aan te prijzen. Echter houden zij wel van een spelletje en dagen de nieuwsgierigen graag uit. Gewapend met enkele dukaten, gaan de teams op pad om de handelslocaties te ontdekken. Bij iedere handelsplek vertelt de koopman of -vrouw zijn of uitdaging (lees: teamopdracht). Onderhandelen is onderdeel van het spel. Kom terug met zoveel mogelijk dukaten en goederen.

As ‘t beste peerd moar wint.

Prijzen

Handelsspel Borculo
incl. 12 deelnemers
€ 390,-
Extra deelnemers € 32,50 p.p.

Lunchlocaties

Maak het Handelsspel compleet door te starten met een heerlijke lunch bij een van de restaurants die Borculo rijk is. We adviseren je er graag over. Hieronder zie je een paar geschikte startlocaties in Borculo. Daar krijgen jullie instructies van de hoofdkoopman/vrouw.

Aanvragen

Heb jij je keuze al gemaakt?

Nog geen keuze kunnen maken? Of nieuwsgierig wat er verder te doen is? Bekijk dan eens de volgende programma’s:

<