Combinatie scherpschieten

Voor als je niet kunt kiezen of je bent met een gemêleerd gezelschap, dan is een combinatie van scherpschieten een mooi alternatief.
Combinatie scherpschieten bestaat uit drie onderdelen, Je gaat namelijk scherpschieten met paintball geweren op voorwerpen. Ook laten we je ervaren wat het is om met pijl en boog in de roos te schieten én kan je punten behalen bij de softtouch-pijl en bogen van Archery Tag op onze zweefballenbaan.

Met kinderen

Zijn er kinderen bij, dan vullen we het combinatie scherpschieten aan met raket schieten en frisbee game. Dit zijn beide kindvriendelijke spelen waarbij ze goed moeten richten, kracht zetten en mikken om punten te behalen.

Veiligheid

Het boogschieten en paintballen bij Ultimate Adventures zijn geschikt voor volwassenen en zijn geen kinderspeelgoed. Er zijn speciale kinderbogen en paintball geweren voor kinderen, maar niet bij ons verkrijgbaar. Vandaar ons alternatief voor de soft touch pijl en boog gecombineerd met frisbee game en raket schieten.

Prijzen

Combinatie scherpschieten incl. 10 deelnemers € 215,00
Extra deelnemers € 21,50 p.p.
Transport Berkelland <15 km € 15,00
Transport >15 – <30 km € 25,00
Transport overig € 0,60 p/km

Locaties

Combinatie scherpschieten kan gespeeld worden in de gemeente Berkelland op verschillende locaties. Denk daarbij aan onze locatie aan de Oude Needseweg 35 in Borculo, Scoutingterrein Cycloongroep, bij Buitencentrum KerkemeijerDe Duif in Beltrum, maar wat dacht je van de Waltakke in Lochem. Verblijf je in Salland of in Deventer? Dan is het Deventer Stadsstrand een mooie locatie voor jullie. Tegenover de skyline van Deventer bij Meadow of ter onderbreking van je vergadering bij de Gasfabriek aan de Zutphenseweg. We horen het graag. 

Groepsarrangement Archery Tag @ Meadow

minimaal 20 personen 

Je leest het goed: @ Meadow, die van het Deventer Stadsstrand. 

Want aan de overzijde van de IJssel ligt het Deventer Stadsstrand, waar nu ook ruimte wordt geboden aan sportieve spelen, zoals Archery Tag. Door een mooie samenwerking tussen Ultimate Adventures kan je op historisch terrein jullie eigen battle spelen.  In 1578 was de stadsweide het strijdtoneel tijdens het Beleg van Deventer.  

10.00 – 10.30 uur ontvangst met koffie/thee en iets lekkers 

10.30 – 12.00 uur Archery Tag op de stadsweide 

12.00 – 13.30 uur Tamazzaza lunch (mix van streetfoodgerechten geserveerd op planken om te delen.  

Dit programma is ter indicatie. Meer weten over de sportieve spelen en mogelijkheden @ Meadow? Kijk dan op onze pagina van /Meadow.  

Groepsarrangement Archery Tag bij Buitencentrum Kerkemeijer

In de Achterhoek langs de doorgaande weg van Borculo naar Ruurlo ligt een prachtige statige boerderij verbouwd voor mooie feestelijkheden. Na een stevige lunch is het tijd voor Archery Tag. Drrrran! Daarna is er gelegenheid om bij Kerkemeijer een drankje te drinken of de middag aan te vullen met een ander sportief onderdeel. Kijk hier voor de mogelijkheden vanaf Buitencentrum Kerkemeijer.   

12.00 – 13.30 uur stevige lunch bij Kerkemeijer 

13.30 – 15.00 uur Archery Tag    

“Wist je dat we je met 40 deelnemers een leuke competitie op kunnen zetten?”

Heb jij je keuze al gemaakt?

Het blijft natuurlijk lastig kiezen met al die leuke buitensporten. Snappen wij ;). Hieronder vind je een paar tips van andere bezoekers van onze site. En voor een programma op maat zijn we altijd in. We denken graag met je mee.

Archery Tag

curling de Scheg Deventer

Curling clinic

Boogschieten

Aanvragen