Over Ultimate Adventures

Team Ultimate Adventures Nederland. Persoonlijk en betrokken.

Experts in buitensport

Sinds januari 2020 zijn wij, Gerben en Heleen Renting, eigenaar van Ultimate Adventures. Partner voor al je sportieve evenementen. Voor een sportieve middag in de Achterhoek of Deventer. En van een Waterleerpad in Groningen of Gelderland tot een geheel verzorgd weekend in Duitsland.

Het liefst brengen we mensen in beweging. Het verzorgen van een memorabele ervaring om nooit meer te vergeten. En dan vooral een ervaring vol plezier, durf en uitdaging. Met die intentie zetten we graag dat stapje extra.

Bekijk de website vooral met het oog op inspiratie. De site biedt een overzicht van onze verhuurmaterialen en diverse spelprogramma’s. Maar daarnaast is er altijd ruimte voor jouw vragen en wensen.

Kennis maken? Je ideeën bespreken? We horen het graag.

De koffie staat klaar.

Sportieve groet,

Gerben en Heleen

locatie aan de Oude Needseweg in Borculo

Welkom

De koffie staat klaar

Onderhoud

Alle materialen hebben een eigen plek in de bedrijfshal

De bedrijfshal

Veiligheid bij Ultimate Adventures

Veiligheid is belangrijk in de buitensport.

Daar maken we serieus werk van. Van ons mag u verwachten dat onze teamleden voldoende kennis en kunde in huis hebben om alle programma’s goed te begeleiden. Daar besteden we aandacht aan. Alle materialen waar we mee werken zijn voorzien van CE, NEN of TUV normering. Alle activiteiten zijn gefotografeerd en vastgelegd in een veiligheidsprotocol. Daarin is te lezen welke materialen bij welke activiteit gebruikt moeten worden. Wat de inhoud van de instructie moet zijn en welk risico de deelnemer loopt door er aan mee te doen. Dit protocol is voor iedere bezoeker in te zien. De grootste risicofactor is de mens zelf en niet het materiaal. Daarom moeten we zo heel af en toe een beetje streng zijn.

Partners van Ultimate Adventures

Samen mooie herinneringen maken. Daar dragen we graag aan bij. Partners zijn dan onmisbaar. We werken veel met onze partners samen. Samen kun je immers mooie dingen maken en net dat stapje extra zetten. Kijk gerust verder wat zij te bieden hebben. Daar kunnen geheel eigen arrangementen op staan die niet op de website van Ultimate Adventures staan. Dat heeft te maken met de veelheid aan mogelijkheden.