Over Ultimate adventures

Experts in buitensport

Marie en Henk Hoek zijn ruim 30 jaar geleden begonnen met Ultimate Adventures. Zoals dat in die tijd ging van een schuurtje met een paar touwen naar in 2009 een geheel nieuw pand aan de Oude Needseweg 35 in Borculo. Doorlopend wordt geïnvesteerd in nieuwe materialen en programma’s. We kiezen vaak voor het mooiste. Neem bijvoorbeeld onze kano’s van het merk Mad River. Een prachtige boot voorzien van erg goede zittingen en watervaste kussens. We staan met ons team nooit stil. Elk seizoen ontwikkelen we nieuwe programma’s. Onlangs werd het wagenpark vernieuwd en zijn er tal van nieuwe spelonderdelen bij gekomen.

Onze bussen bij de bedrijfshal aan de Needseweg in Borculo

De ontvangstruimte in onze bedrijfshal

De materialen worden goed onderhouden

Opslag van materialen voor de activiteiten in de bedrijfshal

Veiligheid

Daar maken we serieus werk van. Van ons mag u verwachten dat onze teamleden voldoende kennis en kunde in huis hebben om alle programma’s goed te begeleiden. Daar besteden we aandacht aan. Alle materialen waar we mee werken zijn voorzien van CE, NEN of TUV normering. Alle activiteiten zijn gefotografeerd en vastgelegd in een veiligheidsprotocol. Daarin is te lezen welke materialen bij welke activiteit gebruikt moeten worden, wat de inhoud van de instructie moet zijn en welk risico de deelnemer loopt door er aan mee te doen. Dit protocol is voor iedere bezoeker in te zien. De grootste risicofactor is de mens zelf en niet het materiaal. Daarom moeten we zo heel af en toe een beetje streng zijn.

Partners

We werken veel met onze partners samen. Hieronder volgt een opsomming van onze partners inclusief hun website. Daar kunnen geheel eigen arrangementen op staan die niet op de website van Ultimate Adventures staan. Dat heeft te maken met de veelheid aan mogelijkheden. Ik nodig u graag uit om de sites te gaan bekijken.