Gratis MTB clinic Deventer

De gratis MTB clinics in Deventer op zondag 16 februari zijn vol. Supertof dat er zich zoveel enthousiastelingen hebben aangemeld. Echter ligt er nog een derde MTB clinic in Deventer in het verschiet. De datum moet nog bepaald worden, maar zal eind maart/begin april zijn. Wil je hiervan op de hoogte blijven, laat dan je e-mailadres achter. 

Op zaterdag 12 februari en zondag 13 februari 2022 heb jij de kans om te kijken of mountainbiken iets voor jou is. Je kunt kosteloos deelnemen aan een twee uur durende MTB-clinic! Indien gewenst wordt zelfs gezorgd voor een mountainbike. Er is beperkte beschikbaarheid, dus geef je snel op. Ultimate Adventures organiseert de clinics in opdracht van Stichting MTB Salland.

Tijdens de MTB-clinic leer je diverse mountainbike technieken. Samen met een trainer neem je direct de proef op de som. Fietsen, draaien en keren op de mooie en soms uitdagende mountainbike tracks dwars door Deventer. Ook als je al eens op een mountainbike hebt gefietst, is een clinic een absolute aanrader. ‘Zelfs als ervaren mountainbiker leer ik nog altijd bij, aldus Stephan Edelijn van Stichting MTB Salland.’

mountainbike clinic

Over de mountainbike clinic

  • 12 + 13 februari

  • 10:00 – 12:00

  • 6 – 15 deelnemers

  • Gebruik van mountainbike: Indien je niet beschikt over een MTB, wordt gezorgd voor een MTB, helm en gevulde bidon met sportdrank (minimale lichaamslengte 1.55m)

Over de mountainbike routes

Salland is hét fietsparadijs voor mountainbikers. Het staat bekend om zijn prachtige mountainbikeroutes. Het MTB-netwerk Salland bestaat uit 114 km aan mountainbikeplezier. Van de langste singletrack in Nederland, tot kombochten in de natuur en zelfs een urban trail in Deventer. Al deze routes kun je fietsen vanaf Wechelerveld in Deventer. Meer info over de routes: www.mtbsalland.nl