Over Ultimate Adventures

'Zoek je het kind in jezelf, blijkt het buiten te spelen!'

Sinds januari 2020 zijn wij, Gerben en Heleen Renting, eigenaar van Ultimate Adventures. Partner voor al je sportieve evenementen. Voor een sportieve middag in de Achterhoek of Deventer. En van een Waterleerpad in Groningen of Gelderland tot een geheel verzorgd weekend in Duitsland.
Wij zijn het liefst de hele dag buiten. En geloven dat het voor jou ook lekker is buiten te komen ‘spelen’. Daarom willen wij zo veel mogelijk mensen de leukste buitenspel programma’s laten beleven. Wij zijn het meest gelukkig als jij het helemaal naar je zin hebt bij onze activiteiten. Op onze site vind je een overzicht van onze spelprogramma’s en verhuurmaterialen. Kijk rustig rond en als je een leuk idee hebt om te doen of je wil komen kennismaken, horen wij graag je ideeën en ervaringen!

Stage bij

Je krijgt de kans jouw ervaring en kennis op het gebied van groepsbegeleiding te ontwikkelen, zodat jij uiteindelijk een hele groep enthousiast deel kan laten nemen aan een activiteit. Je krijgt de vrijheid om te leren en verantwoordelijkheden op te pakken passend bij jouw kennis en vaardigheden.

Ben jij net zo enthousiast als wij, kijk dan verder naar de beschikbare stageplekken.

Werken bij Ultimate Adventures

Werken bij

Krijg jij nou ook zo veel energie van buiten bezig zijn? Wij bij Ultimate Adventures ook! Je krijgt bij ons de kans van jouw favoriete bezigheid je werk te maken! Wij werken heerlijk in de buitenlucht en natuur, waarbij we mensen enthousiast maken om hetzelfde te doen. Net als jij worden wij super enthousiast van mensen laten genieten van de buitenlucht.

Kijk hier verder naar de mogelijkheden bij Ultimate Adventures!

mountainbike clinic

Een kijkje achter de schermen...

Historie Ultimate Adventures

Ultimate Adventures Toen

Over het ontstaan van dit bedrijf. De totstandkoming van de naam, het doel en vooral het plezier in ondernemen. Een aantal memorabele momenten en de toekomst van buitensport.

Partners van Ultimate Adventures

Samen mooie herinneringen maken. Daar dragen we graag aan bij. Partners zijn dan onmisbaar. We werken veel met onze partners samen. Samen kun je immers mooie dingen maken en net dat stapje extra zetten. Kijk gerust verder wat zij te bieden hebben. Daar kunnen geheel eigen arrangementen op staan die niet op deze website staan. Dat heeft te maken met de veelheid aan mogelijkheden.