Groepsuitjes

Actieve groepsuitjes

De datum is bekend, maar nu de activiteit nog. Een hele dag, een weekend of een dagdeel. Het doel van jullie uitje? Actief tot het zweet je op de rug staat of toch iets rustigers. En voor ieder wat wils kan natuurlijk ook. Vaak is een wedstrijdelement welkom. Hebben we ook voor je. Wat je ook kiest, ga erop uit. Ga naar buiten en kom in beweging. Let’s go!

Gezinsuitjes

Actieve gezinsuitjes vertrekken vanaf Borculo. Voor een heerlijke dag op het water of ontdek de Achterhoek nét even anders per mountainbike, hoge bi of step.

Lees meer

Familieuitjes

Actieve familieuitjes voor opa en oma. Voor het sportieve jonge en oudere volk. We hebben vast een selectie gemaakt voor een plezierige middag samen.

Lees meer

mountainbike clinic

Bedrijfsuitjes

Laat je inspireren en breng je collega’s in beweging. Verras ze met een sportief programma in de stad of een spannende outdoor activiteit in de bossen.

Lees meer

Vriendenuitjes

Yess! Vriendendag of vriendenweekend. Een mooie activiteit hoort erbij. Een selectie aan inspannende of recreatieve activiteiten en programma’s.

Lees meer

Schooluitjes

Ter kennismaking of als afsluiting van het schooljaar. Een buitenprogramma is onmisbaar. Mét of zonder water. Opblaasbanen of teamspelen.

Lees meer

Klassenuitjes

Afsluiting met de klas. Eind van groep 8. Schoolkamp. Wat je excuus ook is voor een sportief uitje… wij zijn er klaar voor en zien jullie graag.

Lees meer

Groepsuitjes op locatie

Actieve groepsuitjes zijn te reserveren op diverse locaties in Nederland. We vertrekken altijd vanuit Borculo, maar we werken met veel partners samen. De omgeving biedt vele mogelijkheden en we komen graag naar je toe.

Zo hebben we in de Achterhoek en in Deventer en omgeving een aantal vaste partners. Heb je zelf een mooie locatie in gedachten, dan denken we graag met je mee.

Voor aanvragen op maat rijden we wel eens wat verder. Zo hebben we in het verleden in een ongebruikte kerncentrale teamopdrachten ontwikkeld en zijn verschillende keren actieve personeelsreizen naar bijvoorbeeld Luxemburg uitgezet.

Groepsarrangementen

In samenwerking met onze horeca partners hebben we een mooie samenstelling aan arrangementen gemaakt. Afhankelijk in welke omgeving je verblijft, de grootte van de groep en andere wensen, kies je een passende locatie. Onze partners doen waar ze goed in zijn. Heerlijk eten en drinken verzorgen, een mooie passende locatie met vriendelijke bediening. Doen wij waar wij plezier in hebben.
Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op.