Archery Tag

Archery Tag speel je altijd in twee teams tegen elkaar. Het spel is een afgeleide van boogschieten met het grote verschil dat de pijl waar je mee schiet een softe bolpunt heeft. Daarmee is het mogelijk om in teams tegen elkaar te strijden. Iedere deelnemer krijgt een beschermend gezichtsmasker, een boog en drie pijlen. Heb je ze alle drie geschoten, verzamel je andere gevallen pijlen om verder schieten. Dit verhoogt het strategische spel en de dynamiek. Je weet namelijk nooit wat je tegenstander gaat doen. De opdrachten, de setting, de tactiek varieert. Uitdagend is het zeker. Vertrouw jij je teammaatjes? Archery Tag speel je met minimaal 10 deelnemers, dus 5-5. Ultimate Adventures heeft de beschikking over 20 sets. Dat betekent dat je Archery Tag met maximaal 10 tegen 10 tegelijkertijd kunt spelen. Bij meer deelnemers rouleren we de teams en maken we er een mini-competitie van.  

De gemiddelde duur van dit programma is 1,5 uur.  

Prijzen

Archery Tag basistarief incl. 10 deelnemers € 245,00
Extra deelnemers € 24,50 p.p.
 Transport Berkelland <15 km € 15,00
 Transport >15 – <30 km € 25,00
 Transport overig € 0,60 p/km

Locaties

Archery Tag kan gespeeld worden in de gemeente Berkelland op verschillende locaties. Denk daarbij aan onze locatie aan de Oude Needseweg 35 in Borculo, Scoutingterrein Cycloongroep, bij Buitencentrum KerkemeijerDe Duif in Beltrum, maar wat dacht je van de Waltakke in Lochem. Verblijf je in Salland of in Deventer? Dan is het Deventer Stadsstrand een mooie locatie voor jullie. Tegenover de skyline van Deventer bij Meadow. Of je nu op een mooie locatie in Nederland een weekend verblijft of in een ruimtelijke omgeving woont en daar Archery Tag wil spelen, neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.  

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom een paar tips om je collega’s, vrienden of familie te informeren wat wél te doen en wat vooral niet ;) .

Veiligheid

Archery Tag is een veilig spel. De pijlen hebben immers een punt met een zachte bol. Alle deelnemers krijgen een beschermend gezichtsmasker op. De spelbegeleider ziet toe op voldoende afstand en is hierin streng. Overtreders krijgen straftijd op de bank en mogen na de verstreken tijd weer deelnemen aan het spel.

Archery Tag brengt geen schade toe aan de omgeving, doordat de obstakels in het spel opblaasbaar zijn en geen afdruk achterlaten in de omgeving. Eventuele hindernissen die bij de omgeving horen worden besproken tijdens de instructie.

Kleding

Bij Archery Tag is beschermende kleding niet nodig. Houdt er rekening mee dat je kleding wel vies kan worden. Het spel wordt doorgaans gespeeld op een grasveld, bosperceel of juist een stedelijke omgeving. Hoe enthousiaster je bent, hoe eerder je kleding vies kan worden. Ook plat schoeisel met veters is aan te raden.  

Groepsarrangement Archery Tag @ Meadow

minimaal 20 personen

Je leest het goed: @ Meadow, die van het Deventer Stadsstrand.

Want aan de overzijde van de IJssel ligt het Deventer Stadsstrand, waar nu ook ruimte wordt geboden aan sportieve spelen, zoals Archery Tag. Door een mooie samenwerking tussen Meadow en Ultimate Adventures kan je op historisch terrein jullie eigen battle spelen. In 1578 was de stadsweide het strijdtoneel tijdens het Beleg van Deventer.

10.00 – 10.30 uur ontvangst met koffie/thee en iets lekkers

10.30 – 12.00 uur Archery Tag op de stadsweide

12.00 – 13.30 uur Tamazzaza lunch (mix van streetfoodgerechten geserveerd op planken om te delen.

Dit programma is ter indicatie. Meer weten over de sportieve spelen en mogelijkheden @ Meadow? Kijk dan op onze pagina van Meadow.

Groepsarrangement Archery Tag bij Buitencentrum Kerkemeijer

In de Achterhoek langs de doorgaande weg van Borculo naar Ruurlo ligt een prachtige statige boerderij verbouwd voor mooie feestelijkheden. Na een stevige lunch is het tijd voor Archery Tag. Drrrran! Daarna is er gelegenheid om bij Kerkemeijer een drankje te drinken of de middag aan te vullen met een ander sportief onderdeel. Kijk hier voor de mogelijkheden vanaf Buitencentrum Kerkemeijer.   

12.00 – 13.30 uur stevige lunch bij Kerkemeijer 

13.30 – 15.00 uur Archery Tag    

“Wist je dat we met 40 deelnemers een leuke competitie op kunnen zetten?”

Heb jij je keuze al gemaakt?

Het blijft natuurlijk lastig kiezen met al die leuke buitensporten. Snappen wij ;). Hieronder vind je een paar tips van andere bezoekers van onze site. En voor een programma op maat zijn we altijd in. We denken graag met je mee.

Paintball in de Achterhoek

Combinatie scherpschieten

curling de Scheg Deventer

Curling clinic

Boogschieten

Aanvragen