Archery Tag

Archery Tag speel je altijd in twee teams tegen elkaar. Het spel is een afgeleide van boogschieten met het grote verschil dat de pijl waar je mee schiet een softe bolpunt heeft. Daarmee is het mogelijk om in teams tegen elkaar te strijden. Iedere deelnemer krijgt een beschermend gezichtsmasker, een boog en drie pijlen. Heb je ze alle drie geschoten, verzamel je andere gevallen pijlen om verder schieten. Dit verhoogt het strategische spel en de dynamiek. Je weet namelijk nooit wat je tegenstander gaat doen. De opdrachten, de setting, de tactiek varieert. Uitdagend is het zeker. Vertrouw jij je teammaatjes? Archery Tag speel je met minimaal 10 deelnemers, dus 5-5. Ultimate Adventures heeft de beschikking over 20 sets. Dat betekent dat je Archery Tag met maximaal 10 tegen 10 tegelijkertijd kunt spelen. Bij meer deelnemers rouleren we de teams en maken we er een mini-competitie van.  

De gemiddelde duur van dit programma is 1,5 uur.  

Prijzen

Archery Tag basistarief incl. 10 deelnemers € 245,00
Extra deelnemers € 24,50 p.p.
 Transport Berkelland <15 km € 15,00
 Transport >15 – <30 km € 25,00
 Transport overig € 0,60 p/km

Locaties

Archery Tag kan gespeeld worden in de gemeente Berkelland op verschillende locaties. Denk daarbij aan onze locatie aan de Oude Needseweg 35 in Borculo, Scoutingterrein Cycloongroep, bij Buitencentrum KerkemeijerDe Duif in Beltrum, maar wat dacht je van de Waltakke in Lochem. Verblijf je in Salland of in Deventer? Dan is het Deventer Stadsstrand een mooie locatie voor jullie. Tegenover de skyline van Deventer bij Meadow. Of je nu op een mooie locatie in Nederland een weekend verblijft of in een ruimtelijke omgeving woont en daar Archery Tag wil spelen, neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.  

Groepsarrangement Archery Tag @ Meadow

minimaal 20 personen

Je leest het goed: @ Meadow, die van het Deventer Stadsstrand.

Want aan de overzijde van de IJssel ligt het Deventer Stadsstrand, waar nu ook ruimte wordt geboden aan sportieve spelen, zoals Archery Tag. Door een mooie samenwerking tussen Meadow en Ultimate Adventures kan je op historisch terrein jullie eigen battle spelen. In 1578 was de stadsweide het strijdtoneel tijdens het Beleg van Deventer.

10.00 – 10.30 uur ontvangst met koffie/thee en iets lekkers

10.30 – 12.00 uur Archery Tag op de stadsweide

12.00 – 13.30 uur Tamazzaza lunch (mix van streetfoodgerechten geserveerd op planken om te delen.

Dit programma is ter indicatie. Meer weten over de sportieve spelen en mogelijkheden @ Meadow? Kijk dan op onze pagina van Meadow.