City Survival

Hanzestad Deventer is hét decor voor jouw ultieme survival om de hoek. Geen afgelegen plekken in wijdse bossen. De stad is wat je moet trotseren. Want ook daar is het soms overleven. Met de Deventer City Survival kom je daar wel achter.

Je neemt deel in teams van 8-10 leden. Na een goeie krachtige lunch krijgen jullie de instructies van Ultimate Adventures. Als het fluitsignaal gaat, vertrekken de teams. Je hebt maximaal 3 uur de tijd. Bovenal geldt: samen uit, samen thuis. Iedere opdracht doe je gezamenlijk. Dat levert je de meeste punten op. Je verplaatst te voet. Onderweg beantwoord je de meest uiteenlopende vragen over de stad. Ook daarmee zijn punten te verdienen. En dan de vier fysieke teamopdrachten: abseilen, raften, teamopdracht en een denkopdracht. Een uitdagend actief programma voor collega’s, vrienden en families.

Locaties

Voorbereiding

Om de City Survival voor te bereiden, moet je vooral loslaten. Laat je verrassen door wat komen gaat. Wat je wel kunt doen? Het weerbericht bekijken ;-). Zorg voor makkelijk zittende kleding dat evt. vies mag worden. Een regenjas dus als dat nodig is of juist een petje en zonnebrandcrème. Je legt alles te voet af, dus wandel- of sportschoenen is aan te raden. Er is geen pauze ingelast. Zorg daarom voor water en wat energie voor onderweg (voor jezelf en je team). Er is in de stad genoeg lekkers te koop, maar weerstaan jullie de verleiding?

Stevige lunch met Deventer City Survival

Goede voorbereiding is het halve werk. Goesting Urban Bistro in Deventer heeft als voorbereiding op Deventer City Survival een stevige en krachtige lunch samengesteld. Zo kunnen jullie optimaal presteren! Naast een plezierige en sportieve middag in Deventer hoort goed eten daar natuurlijk bij.

In tijd ziet het programma er als volgt uit:

  • 12.00 – 13.15 uur stevige en krachtige lunch bij Goesting Urban Bistro Deventer
  • 13.15 – 13.30 uur uitleg programma door Ultimate Adventures bij Goesting Urban Bistro
  • 13.30 – 16.30 uur City Survival Deventer
  • 16.30 – 16.45 uur Prijsuitreiking en afsluiting

Prijs basistarief incl. 10 personen € 709,50

Extra personen € 65,00 per persoon

Is de City Survival toch iets té veel van goeie ;-) Bekijk dan onze programma’s Hanze Handelsspel, Deventer Stadsspel of hoge bi/step-puzzeltocht in de binnenstad van Deventer. Past een groene omgeving je beter? Dan is een mountainbike clinic een aanrader of een bezoek aan de Achterhoek de moeite waard.