Deventer Stadsspel

Zo’n 1250 jaar geleden kwam Lebuinus met bijbel, kruis en kelk naar Deventer. De bijbel en kruis zijn bewaard gebleven. Echter is de kelk zoekgeraakt. De kelk bevat magische krachten. Aan jullie de taak om als eerste deze waardevolle kelk te vinden. Hiervoor krijgen jullie maximaal 3 uur de tijd. Je gaat op zoek naar antwoorden uit het verleden. Daarbij is samenwerking met je team noodzakelijk. Alleen dán kom je dichterbij de kelk. Om alle antwoorden binnen de gestelde tijd te vinden moet je met elkaar afspraken maken. Een reis door de geschiedenis voor jong en oud!

Prijzen

Deventer Stadsspel incl. 10 deelnemers € 325,00
Extra deelnemers € 32,50 p.p.
Transportkosten € 25,00

Locaties

Maak het Deventer Stadsspel compleet door te starten met een heerlijke lunch bij een van de restaurants die Deventer rijk is. We adviseren je er graag over. Hieronder zie je een paar geschikte startlocaties in Deventer. Mocht je zelf een startlocatie gevonden hebben voor het Deventer Stadsspel dan komen we daar naartoe. Daar geven we de instructie van het programma en de regels voor deze middag. Ook de eindtijd geven we mee, mocht niemand de kelk vinden. Na afloop leent de Deventer binnenstad zich formidabel voor een verfrissende drank op een terras, binnenplein of kroeg. Uiteraard is een maaltijd dan niet ver weg. Voor groepen adviseren we altijd om ergens een plekje te reserveren. Het Deventer Stadsspel is een interactief spel met je team waarbij je Moet samenwerken om alleen al káns te maken op de winst. Je bent echt op elkaar aangewezen. Dit teamspel is het hele jaar door te reserveren.

Voorbereiding

Wat moet ik aan?

Ondanks dat je in de stad bent, hoef je er niet op je paasbest uit te zien, want je bent vooral buiten. Kleed je daarom warm aan. Je beweegt je te voet door de binnenstad en als je heel enthousiast bent vooral rennend ;-). Zorg er daarom voor dat je makkelijk zittende schoenen aan hebt, waar je een eind op kunt wandelen. Bergschoenen, sportschoenen of casual schoenen met platte zolen zijn dan aan te raden. De naaldhakken kunnen thuisblijven en ook voor de heren zijn de ‘nette zitschoenen’ niet te adviseren. Kleed je verder vooral aan in laagjes. In de winter zal een winterjas niet misstaan en bevinden we ons tussen het warme en koude seizoen in is een regenjas niet overbodig. Gelukkig is er in de Deventer binnenstad voldoende plek om te schuilen tegen de regen. Omwille van het spel en de winst, moet je natuurlijk wel door ;-).

Licht fysieke inspanning

In basis wordt het Deventer Stadsspel geboekt om een plezierige middag met elkaar te hebben in een sfeervolle omgeving met een lekker hapje en drankje rondom het programma. De spelonderdelen hebben allemaal een licht teambuildingskarakter. Hetgeen betekent dat bij alle onderdelen de deelnemers moeten samenwerken om de opdracht goed te kunnen volbrengen. Bij een programma als de teamupdate wordt de samenwerking uitgebreid geëvalueerd. Bij het Deventer Stadsspel is dat geen thema. De fysieke inspanning bij het Stadsspel is laag. De gemiddelde afstand die deelnemers afleggen gedurende dit spel is zo’n 6 km. Iedereen die kan wandelen kan dus meedoen aan dit spel.

Heb jij je keuze al gemaakt?

Het blijft natuurlijk lastig kiezen met al die leuke buitensporten. Snappen wij ;-). Hieronder vind je een paar tips van andere bezoekers van onze site. En voor een programma op maat zijn we altijd in. We denken graag met je mee.

Hanze Handelsspel

Deventer City Survival

Puzzeltochten

Aanvragen