IJsspelen

Reserveringen gaan via De Scheg.

De IJsspelen bij De Scheg is een uniek buitensport programma in een overdekte hal waar de temperatuur onder 0 graden Celsius ligt. En dat zorgt voor een bijzondere sfeer. Het winterse buitenprogramma is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen Sportbedrijf Deventer en Ultimate Adventures. Tijdens de ijsspelen worden naast Funcurling ook andere bekende ijssporten gespeeld. Wat te denken van ijshockey, priksleeën, ijssjoelen en ijsbowlen. Je kunt hier vanaf 10 personen terecht. Of dat nu is met familie, vrienden of collega’s… als ze maar in zijn voor een leuke middag of avond op het ijsplein.

Gelukkig heeft IJsbaan De Scheg een mooi Schaatscafé en hebben ze prachtige warme hutten ingericht om sfeervol bij te kletsen en op te warmen bij de barbecue.

Prijzen

IJsspelen € 39,00 per persoon
IJsspelen incl. Winter-bbq € 75,50 per persoon

Locatie

Veiligheid op het ijs

Je begeeft je op ijs. Daarom krijgt iedere deelnemer sneeuwspikes aan. Het blijft natuurlijk uitkijken, maar hiermee heb je meer grip op de gladde ondergrond. Als je niet deelneemt aan de spelen, kan je aan de rand van het ijsplein je team supporten en aanmoedigen. Als we de beelden van onze Koning en Koningin zien tijdens de Olympische Spelen is dat onmisbaar. Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan doen waar hij/zij zich veilig bij voelt. Deelname zullen we niet verplichten.

Groepsarrangement
‘De IJsspelen’

Voor een compleet aangekleed programma, reserveer je de IJsspelen met een warme ontvangst; met een warme drank en een zoete lekkernij en aansluitend een goed verzorgde barbecue. En er zijn meer mogelijkheden. Vul je programma aan met een heuse schaatsclinic (website sportbedrijf Deventer) of een sportief programma buiten de ijsbaan. Deventer heeft een bijzondere mountainbike trail over het industrieterrein en doet daardoor de naam: Urban Trail eer aan. Boek hier je mountainbike clinic.

Kleding tijdens de IJsspelen

En kleding? Jouw lekkere dikke winterjas, handschoenen en een muts zijn geen overbodige luxe. We zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk in beweging blijft. Het programma duurt dan ook niet langer dan 1,5 uur.

Heb jij je keuze al gemaakt?

Het blijft natuurlijk lastig kiezen met al die leuke buitensporten. Snappen wij ;-). Hieronder vind je een paar tips van andere bezoekers van onze site. En voor een programma op maat zijn we altijd in. We denken graag met je mee.