Het Waterleerpad

Het Waterleerpad is een educatieve samenwerkingsles om nooit meer te vergeten! Door de samenwerking tussen waterschappen, scholen en Ultimate Adventures, is dit mooie programma ontstaan. Leerlingen maken in een gastcollege kennis met het waterschap en de rol die zij spelen in het behoudt van water. Er volgt een korte introductie van de waterproeven die de leerlingen tijdens de praktijkles op een raft ten uitvoer zullen brengen. Voorkennis van de waterproeven is belangrijk als ze het water op gaan. Het Waterleerpad past in het curriculum van Biologie, Aardrijkskunde en/of Natuurkunde.

De waterschappen vinden het belangrijk om jonge mensen kennis te laten maken met het belang van water en de rol die het waterschap daarin vervult. Het Waterleerpad speelt daar op in. Samenwerking is onmisbaar aan boord. Het zal voor deze jonge mensen een onvergetelijke, plezierige en educatieve buitenles zijn! Wil je meer weten over het Waterleerpad? Kijk dan op de website Waterleerpad.nl voor meer informatie of neem contact op per mail: info@waterleerpad.nl.

Heb jij je keuze al gemaakt?

Het blijft natuurlijk lastig kiezen met al die leuke buitensporten. Snappen wij ;). Hieronder vind je een paar tips van andere bezoekers van onze site. En voor een programma op maat zijn we altijd in. We denken graag met je mee.

Wateractiviteiten

Raft Regatta

Introductiedag

Aanvragen