Damesfiets en herenfiets

Bij Ultimate Adventures zijn zowel damesfietsen en herenfietsen te huren, waarbij de damesfietsen in twee maten verkrijgbaar zijn. Voor kinderfietsen kan je het beste contact met ons opnemen. En ben je met kleine kinderen op pad dan zijn er kinderzitjes verkrijgbaar. De stadsfietsen zijn van het merk Giant en betreft reguliere fietsen (geen e-bikes).

Nederland = fietsland. Het fietsknooppuntennetwerk is over het hele land verspreid. Je kunt daar gemakkelijk je eigen route uitstippelen via de website of app.

Prijzen

1e dag fiets huren € 12,50 per persoon
2e dag fiets huren e.v. €  7,50 per persoon per dag
Kinderzitje voor of achter € 5,00
Transportkosten gemeente Berkelland en Barchem/Lochem € 15,00
Transportkosten overig € 0,73 per km

Maattabel

Damesfiets M 168 – 183 cm
Damesfiets L 177 – 192 cm
Herenfiets XL 187 – 200 cm

Fiets huren met kinderen

Pak je de auto? Of toch lekker de fiets? Fietsen in de Achterhoek over de landweggetjes of de aangelegde fietspaden met prachtige vergezichten. Loeiende koeien, prachtige boerderijen en landhuizen, weidse graslanden en bospaden maken een Achterhoekse fietstocht tot een ware ontdekkingstocht. Voor de allerkleinsten zijn er kinderzitjes (voor en achter) te huur.

Fietsen huren met de hond

Aan je huurfiets bevestig je eenvoudig je eigen hondenkar. Je hond is gewend aan zijn eigen omgeving en kan heerlijk van de fietstocht genieten. Een pitstop is zo geregeld en op de vele terrassen is je hond een graag geziene gast. De drinkbak staat vaak al klaar.

Voorbereiding

En ga je dan een dag fietsen.. is een goede voorbereiding onmisbaar. We hebben er zelfs een blog over geschreven. Daarin komen de thema’s zoals veiligheid, weersverwachting en kleding naar voren. Lekker eten en drinken kan je zelf regelen, maar ook daar hebben we een paar tips voor je. Kijk in ons horecaoverzicht voor onze partners in de Achterhoek, Salland en Deventer.

Maak je er een meerdaagse fietstocht van? Dan is een overzicht voor een goed bed op een camping, in een hotel of B&B zeer welkom. Bekijk hiervoor de websites van onze regiopartners voor overnachtingslocaties in de Achterhoek, overnachtingslocaties in Salland en overnachtingslocaties inDeventer.

Fietstocht maken

Een goede fiets huren is één, maar dan nog een leuke fietsroute uitzoeken… Als je een beetje bekend bent in de Achterhoek is dat een eitje. Maar ook dat kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Geef je wensen aan ons door en we zorgen voor een fietstocht op maat. Doen we graag. Of dat nu in de Achterhoek is, rondom de Sallandse Heuvelrug of 360 graden rondom Deventer, langs de IJssel.

Het liefst hebben we bij een dagje uit natuurlijk stralend mooi weer. Welkom in Nederland. Een regenbuitje houdt ons niet tegen, want je kunt je er goed tegen kleden.