Raft Regatta

De Raft Regatta wordt jaarlijks georganiseerd door Ultimate Adventures als onderdeel van het Berkelfestival. Dit festival is in het leven geroepen om de Berkel de aandacht te geven die het verdiend. En daarbij de handelsbetrekkingen tussen Duitsland en Nederland in het grensgebied te versterken.
Aan de Raft Regatta doen teams uit Duitsland en Nederland mee.

Hoe gaat het in zijn werk? De Berkel is in diverse trajecten te verdelen.
Vanaf in Duitsland vertrekken de eerste teams van 8-10 deelnemers per raft op weg naar hun eindbestemming. Dit is zo’n 6 kilometer verderop. Net over de Nederlandse grens. Daar nemen de volgende teams het over. Ook zij hebben een traject van ongeveer 7 kilometer over de Berkel te bevaren. Afhankelijk van het aantal teams, wordt de wedstrijd voortgezet tot aan Borculo (gemeente Berkelland).

De datum voor de Raft Regatta in 2022 is gepland op 7 en 8 mei in Stadtlohn. Houdt voor verdere programmering van het Berkelfestival de facebookpagina in de gaten of www.berkelfestival.eu.

Enthousiaste teams kunnen zich hiervoor opgeven via de website van het Berkelfestival. Deelname aan de Raft Regatta kost € 150,00 per team.

Heb jij je keuze al gemaakt?

Het blijft natuurlijk lastig kiezen met al die leuke buitensporten. Snappen wij ;). Hieronder vind je een paar tips van andere bezoekers van onze site. En voor een programma op maat zijn we altijd in. We denken graag met je mee.