Boek je activiteit tijdens het vakantieprogramma

Speciaal voor Achterhoekgenieters (vakantiegangers en thuisblijvers) vakantieprogramma samengesteld. Op zaterdag 8 juli a.s. om 10.00 uur aan de Oude Needseweg 35 in Borculo is de aftrap met de meest indrukwekkende mobiele klimtoren van Nederland van 11 meter hoog. Kies uit diverse activiteiten op het water: suppen, kanoën en kajakken of een activiteit op het droge met de step, hoge bi of stadsfiets. Kijk verder voor de Specials.

Actief vakantieprogramma in de zomervakantie

Speciaal voor Achterhoekgenieters (vakantiegangers en thuisblijvers) heeft Ultimate Adventures een heus vakantieprogramma samengesteld. Op zaterdag 8 juli a.s. om 10.00 uur aan de Oude Needseweg 35 in Borculo is de aftrap met de meest indrukwekkende mobiele klimtoren van Nederland van 11 meter hoog.

Door het inzetten van het vakantieprogramma, biedt Ultimate Adventures voor campinggasten een extraatje in het bestaande aanbod van vermaak en beleving in de Achterhoek. De prijs is daarom aangepast naar € 12,50 per persoon voor geselecteerde activiteiten. Zo is er keuze uit diverse wateractiviteiten: suppen, kanoën en kajakken of een activiteit op het droge met de step, hoge bi of stadsfiets.

Specials

Op woensdagen zijn de Specials. Zo is er het thema ‘Klimmen & Klauteren’ met verschillende opblaasbanen. Het thema Wild West in ’t Oost’n met meerdere soorten scherpschieten. Bij het derde thema ‘Spöldag in de wei’ staan er buitenspelletjes klaar voor een leuke buitenspeelmiddag voor het hele gezin.

Special: Klimmen & Klauteren

Klimmen tot een hoogte van 11 meter, wie van jullie is er het eerste boven? En andere opblaasbare obstakels, zoals de Vulcano, Kantelmuur en de Rodeostier. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

LET OP: alleen bij droog weer

Data:
zaterdag 8 juli
woensdag 19 juli
woensdag 9 augustus

Special: Wild West in ’t Oost’n

Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar schieten op een doelwit op 10 tot 15 meter afstand er zijn links en rechtshandige bogen beschikbaar

Data:
woensdag 12 juli
woensdag 2 augustus

Special: Spöldag in de Wei

Tijdens de special: Spöldag in de Wei kan je met je gezin, familie, (camping)vrienden een middag buiten lachen in de wei. Met hilarische onderdelen als Mega Jenga, Frisbeegame, Reuze memory, Trekrodeo, Zweefballenbaan, 4-persoons zaklopen of vliegend tapijt.

Data:
woensdag 26 juli
woensdag 16 augustus