Eenvoudig schakelen, op onze nieuwe mountainbikes

We hebben het assortiment vernieuwd met de nieuwe Giant Talon Crosscountry mountainbikes! Deze Talon Cross Country zijn de nieuwste versie van Giant. Deze hardtails zijn grijs gekleurd en hebben een aluminium frame, 29 inch wielen en zijn ideaal voor allround tracks in Nederland. De vernieuwing zit vooral in de cassettes. Zo hoef je bij deze fietsen alleen achter te schakelen. Aan het achterwiel vind je 12 tandwielen waar je tussen kan schakelen. Schakel gemakkelijker, zodat je op tijd klaar bent.

Hardtail in plaats van Full Suspension

De hardtail en de grote banden zorgen ervoor dat je krachtsinspanning tijdens het mountainbiken niet verloren gaat in de vering, maar er juist voor zorgt dat je sneller gaat. Deze fietsen zijn onderhoudsvriendelijk en we willen mensen graag leren om actief te mountainbiken. Zo vangt een fullsuspension misschien meer klappen op, maar is het belangrijker om rekening te houden met je eigen houding ten opzichte van je fiets. Wil je dit in de praktijk leren? Bekijk dan één van onze clinics.

Wil je een mountainbike huren?

Dat kan natuurlijk! Je kan vanaf onze locatie starten op een mtb-route of we komen ze bij je langsbrengen. De prijzen zijn inclusief helm, dat vinden we wel zo veilig. Op onze mountainbikes zitten reguliere pedalen. Dat maakt dat sportschoenen voldoende zijn.