Abseilen en Klimmen

Helemaal nieuw in ons assortiment! Mobiele klimtoren ‘Sinkhole’ van 11 meter hoog. Waar je met z’n vieren tegelijk kunt klimmen. Voorzien van handige klimgrepen én door het gebruik van abseilautomaten ben je goed gezekerd. Met een diameter van 12 meter is enige oppervlakte nodig, maar dan staat er ook echt iets indrukwekkends op jouw event.

Leuk weetje; de toren dankt zijn naam aan het uitzicht als je naar beneden kijkt.

Maak je gebruik van onze mobiele klimtoren ‘Green’ van 11 meter hoog, dan klim je eerst naar boven onder begeleiding van een van onze instructeurs. Geniet vooral even van het uitzicht. Dat is na je inspanning des te mooier. De mobiele klimtoren is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Je bepaalt zelf hoe hoog je klimt. Je gaat abseilend naar beneden. Sta je weer met beide benen op de grond met een mooie ervaring op zak.

Prijzen

Mobiele klimtoren Sinkhole incl. begeleiding (4 uur) op- en afbouw € 1150,00
Mobiele klimtoren Grey incl. begeleiding (4 uur) op- en afbouw € 925,00
Transport Berkelland <15 km € 15,00
Transport >15 – <30 km € 25,00
Transport overige € 0,60 p/km
Klimwand scoutingterrein Borculo (niet op zaterdag) incl. 10 deelnemers € 245,00
Klimwand extra deelnemer € 24,50 p.p

Locaties

Met onze 11 meter hoge opblaasbare mobiele klimtoren kunnen we op ieder grasveld wel terecht. Zowel in de buurt van onze horecapartners, als op een eigen terrein, bijvoorbeeld als eyecatcher bij een jubileumfeest.

Klimwand scoutingterrein Cycloongroep – bij Geesteren

Op het scoutingterrein van de Cycloongroep in Geesteren staat een 8-meter hoge klimwand. Deze open plek in het bos is uitermate geschikt voor kinderen om onder begeleiding te gaan klimmen. En om van te gaan abseilen. De klimwand is uiteraard alleen onder begeleiding te gebruiken.

Voorbereiding

Ga je abseilen in een van onze programma’s, dan kun je de deelnemers laten weten sportieve of casual kleding aan te trekken. Voor abseilen zijn stevige schoenen handig. Zorg dat je geen losse spullen bij je hebt die naar beneden kunnen vallen, zoals de telefoon in je broekzak. Zwangeren worden geadviseerd niet te gaan abseilen of klimmen ivm de klimgordel. Support is altijd welkom.

Ga je abseilen van de klimtoren af, dan ga je met blote voeten of sokken op de opblaasbare klimtoren. Op de harde klimwand op het scoutingterrein zijn sportschoenen aan te raden. Je hoeft voor die ene keer niet speciaal klimschoenen aan te schaffen. Meer weten over abseilen en klimmen? Kijk daarvoor op de website van nkbv.nl. 

Veiligheid

Onze instructeurs en materialen waarmee we werken zijn gecertificeerd en worden regelmatig aan controle onderworpen. Denk aan de touwen, gordels, carabiners en klimtoren. Dit is verwerkt in ons Veiligheidsprotocol. Iedere deelnemer krijgt een helm op en handschoenen aan. Het goed opvolgen van instructies is belangrijk. Geen grappen en grollen dus met alcohol vooraf bij onze buitensportactiviteiten. Echter, geldt dit voor al onze programma’s.

Op maat

Zet de mobiele klimtoren in als onderdeel van een spelprogramma of als blikvanger voor jouw evenement, opening of jubileumfeest van je bedrijf. Meer inspiratie lees je op onze evenementenpagina.

Heb jij je keuze al gemaakt?

Het blijft natuurlijk lastig kiezen met al die leuke buitensporten. Snappen wij ;-). Hieronder vind je een paar tips van andere bezoekers van onze site. En voor een programma op maat zijn we altijd in. We denken graag met je mee.

City Survival

Sportevenement school

Dorpsfeest

Aanvragen