De Langste Dag

Voor teams die geen uitdaging uit de weg gaan. Voor teams die willen testen of zij voor elkaar door het vuur gaan. Niet terugdeinzen bij tegenslag. Samen oplossingen bedenken. De grenzen op zoeken. Elkaar beter willen kennen en daarbij zichzelf. Een nieuwe ervaring willen. Voor bedrijven die de teamspirit willen versterken. Daar hoort vallen ook bij, want dan kun je samen weer opstaan. Samen ervaringen delen. Samen De Langste Dag ervaren! Voor die teams, die vrouwen en mannen… is DE LANGSTE DAG!

De Langste Dag is een prachtig buitenprogramma in de Achterhoek met triatlon elementen in een nieuw jasje. Water, fietsen, opdrachten en alles op tempo. En als het lukt… zijn jullie voor het donker thuis ;-) en is het tijd om samen De Langste Dag af te sluiten met een goed bord eten en een drankje.

Prijzen

De Langste Dag incl. 8 deelnemers € 800,00
Extra deelnemers € 95,00 p.p.

Locaties

Voorbereiding

Een paar tips van bikkels die De Langste Dag hebben volbracht:

  1. Trek goede wandelschoenen aan
  1. Let goed op je teammates en wees aardig. Dit helpt je aan het einde van de dag
  1. Ontbijten is de belangrijkste maaltijd van de dag. En op deze dag zeker!

De Langste Dag is niet geschikt voor kinderen en bedoeld voor volwassen teams om de grenzen op te zoeken. Zijn er vanuit de leidinggevende verzoeken om aan dit programma toe te voegen, dan kunnen we kijken of dit in te passen is.

‘De toegevoegde waarde van deze dag. Wat deed dat met het team?’

De Langste Dag kan goed gecombineerd worden met twee overnachtingen op Camping Het Waldhoorn in Eefde. Een voorbeeld van een compleet programma vind je in ons inspiratieblog De Langste Dag in een weekend. Daarin staat de toegevoegde waarde van De Langste Dag voor teams volgens een gedragswetenschapper.

‘Als ik dit van tevoren had geweten, had ik niet gedacht dat ik dit zou kunnen’

Heb jij je keuze al gemaakt?

Is dit programma misschien een tikkeltje te zwaar dan dat je voor ogen hebt? Bekijk dan eens onze andere buitenprogramma’s zoals: