Team Update

Tijd voor een Teamupdate. Klinkt prachtig. Maar wat ga je doen? In een dagvullend programma ga je in de ochtend aan de hand van de theorie onderzoeken welke profielen er in jouw team zitten en hoe ze met elkaar samenhangen. Welke waarden vind je met elkaar belangrijk en waar kunnen eventuele struikelblokken zitten. Wat is de huidige werksfeer waarbinnen jullie werken? Wat is jouw bijdrage aan die werksfeer? En is er voldoende ruimte voor emotie en voor reflectie?

Dit kom je pas te weten wanneer er ruimte is om daarover te vertellen en daarnaar te vragen. En daar is de Team Update voor bedoeld. Tot zover het ochtendprogramma.

Aan de slag

Leren gaat makkelijker door te ervaren. Helemaal als het over gevoelens en emoties gaat. Daarom zijn de teambuildingsoefeningen in de middag voer om daar ruimte én gehoor aan te geven. De tools zijn aanwezig om je hiermee op weg te helpen.

De teambuildingsoefeningen zijn licht fysiek van aard. Voornaamste is dat ieder teamlid deel kan nemen. Mocht dat om wat voor reden toch niet kunnen, ligt dat ter oplossing aan het team. Zo gaat het in de praktijk natuurlijk ook.

Henk Hoek omschrijft het doel van de Team Update als volgt:

Samenwerken is essentieel binnen een organisatie. Door hier aandacht aan te besteden wordt er gewerkt aan een vertrouwde en prettige werksfeer waarin beter gepresteerd wordt. Aan de hand van een viertal teambuildingsoefeningen die direct toepasbaar zijn in de praktijk, krijg je hier meer zicht op. De situaties lokken uit tot creatief denken en tot open communicatie. Bovendien worden de teamleden uitgenodigd om uit hun gebruikelijke rol te stappen. Het is vooral leuk leren. Na iedere opdracht wordt er geëvalueerd door middel van het themablad. Hiermee wordt concreet wat er beter moet.

De Team Update wordt begeleid door professionals.

Wij streven ernaar een veilige omgeving te creëren waarbinnen een team zich kan uitspreken en samen kan ontwikkelen. Een goede klik met de trainer vinden we essentieel. Daarom hebben we graag eerst telefonisch contact om verwachtingen en wensen naar elkaar uit te spreken. Is dit wat jouw team nodig heeft? Dan horen we dat natuurlijk graag.

Prijzen (excl. btw)

Teamupdate incl. 8 deelnemers € 1500,00
Extra deelnemers € 150,00

Locaties

Voor het ochtendprogramma is een zaal met scherm handig. In de middag komen we meestal wel toe met een groene natuurlijke omgeving. Heb jij daarom een locatie waar de Team Update moet plaatsvinden, komen we daar naar toe.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom een paar tips om je collega’s, vrienden of familie te informeren wat wél te doen en wat vooral niet ;) .