Bereik je eigen top! Bij basisschool St. Jozef in Rietmolen

Als ondernemer en basisschool wil je altijd het maximale voor je klanten en je leerlingen door het beste uit jezelf te halen. Daarom hebben Ultimate Adventures uit Borculo en Basisschool St. Jozef uit Rietmolen de handen in één geslagen. Ultimate Adventures is een bedrijf dat staat voor grenzen verleggen. In de buitenlucht mensen in beweging brengen en ze een ervaring meegeven waar ze jaren later nog met plezier op terugkijken. 

Elke leerling mag zijn eigen top bereiken

De ambitie van basisschool St. Jozef: “maximale groei voor elke leerling en leerkracht”. Deze top konden leerlingen en leerkrachten afgelopen vrijdag letterlijk en figuurlijk bereiken, tijdens het Talentenfestival van Basisschool St. Jozef. Leerlingen van groep 1 tot en met 8 en het team hebben de toren beklommen. Zo heeft iedereen zijn eigen top bereikt op het Talentenfestival door deze indrukwekkende en veilige klimtoren!

De eerste basisschool

Basisschool St. Jozef is de eerste basisschool die deze opblaasbare klimtoren huurt. De toren is al veel verhuurd door het Voorgezet Onderwijs maar niet eerder door een basisschool. Zij zijn de eerste basisschool die deze spectaculaire toren heeft gebruikt en dat is super goed bevallen.

Boek deze unieke klimtoren voor jouw evenement

Deze unieke klimtoren van 11 meter hoog is een echte eyecatcher op jouw evenement. Door de automatische abseilautomaten kunnen deelnemers veilig klimmen en abseilen. Alleen onder begeleiding van instructeurs van Ultimate Adventures.