Dorpsfeest

Jaarlijks staat ‘het Dorpsfeest’ op de planning. Als organiserend comité sta je daarmee steeds weer voor een nieuwe uitdaging. Wat nemen we mee van voorgaande jaren en wat is traditie? Maar ook waar kunnen we vernieuwen om een jongere doelgroep bij de festiviteiten te betrekken? En ook belangrijk: wat is het budget? Sportieve programmering kan daarin aantrekkelijk zijn. Door een actief teamprogramma neer te zetten werken jong en oud met elkaar samen. Buurtverenigingen of vriendengroepen melden zich aan. En het publiek heeft een leuke middag vermaak.

Ultimate Adventures heeft een breed aanbod aan spelonderdelen voor buiten. Grote groepen mensen kunnen deelnemen én de activiteiten trekken veel bekijks. Om een uniek programma samen te stellen, kijken we graag met de organisatie naar de infrastructuur van het dorp. Aangezien we in Borculo gevestigd zijn, weet de Borculose Oranjevereniging ons te vinden. Een uitgebreid fotoverslag en inspiratie vind je in ons blog. Zo heeft ieder dorp haar eigen kansen voor een mooi buitenprogramma.

Heb jij je keuze al gemaakt?

Het blijft natuurlijk lastig kiezen met al die leuke buitensporten. Snappen wij ;). Hieronder vind je een paar tips van andere bezoekers van onze site. En voor een programma op maat zijn we altijd in. We denken graag met je mee.