Zeskamp

Een zeskamp voor de meest uiteenlopende feesten in te zetten. Een paar ingrediënten zijn belangrijk. Het moet indrukwekkend zijn, uitdagend voor de deelnemers en plezierig om naar te kijken.. je hebt waarschijnlijk flink wat publiek…  ;-) De zeskamp kenmerkt zich door onderdelen op snelheid te doen, maar ook actieve denkopdrachten uit te voeren. Als het even kan over water. Afhankelijk van de mogelijkheden die de omgeving biedt en jullie wensen, passen we de zeskamp aan.

Zeskamp – Ultimate versie  

De Ultimate versie van de zeskamp bestaat uit de Mobiele klimtoren, Buikschuifbaan, Kantelmuur, het Nummerspel, Plein 5 en Raftpolo. Deelnemende teams worden uitgedaagd om samen te werken en daarmee de snelste tijd te halen. Door na te denken en soms door gewoon heel hard te rennen, maken zij kans op de winst. Een uitdagend programma om nog lang over na te praten. We bouwen alle onderdelen voor je op en begeleidingen de spelen. Zo heb je er als organisatie bijna geen omkijken naar.

‘De introductie voor onze leerlingen van het praktijkonderwijs door Ultimate Adventures laten verzorgen. Uitdagende en sportieve samenwerkingsspellen met wedstrijdelement. Iedereen was enthousiast. Vooral de leerlingen. Wat ons betreft volgend jaar weer! – Jaap van ’t Land, Het Perron. ‘