Borculo Adventure

Het Borculo Adventure is een sportief arrangement in de omgeving van Borculo en bevat, net als de triathlon, drie onderdelen. Uiteraard met een passende twist voor een middag fun en plezier. Een geoefende sporter hoef je niet te zijn, maar als je wilt, kun je met je team deelnemen aan het Borculo Adventure klassement.

Hieronder hebben we een voorbeeldprogramma dat naar wens is aan te passen.

Je begint met een lunch bij Buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg 51 in Borculo. Dit is je startlocatie voor de actieve middag. Hier krijg je de eerste activiteit uitgelegd: steppen. Middels een route door het Achterhoekse landschap leg je een paar mooie kilometers af naar de waterkant. Daar krijg je vaarmateriaal uitgereikt. Afhankelijk van de groepsgrootte is dat een raftboot, 3-persoons Canadese kano of 2-persoonskajak. Het traject dat je aflegt is 3,6 kilometer over de Berkel. Bij de eindlocatie van de vaarroute staat jullie volgende en tevens laatste onderdeel te wachten. De wandeltocht met GPS waarbij je onderweg een aantal checkpoints moet passeren.

Prijzen

Borculo Adventure incl. 10 personen € 425,00
Extra deelnemers € 42,50 p.p.

Locaties

Tips

Wat je moet weten als je meedoet aan het Borculo Adventure? Natuurlijk krijg je niet de antwoorden op de puzzelvragen te lezen. Maar denken we met je mee om je actieve middag zo aangenaam mogelijk te maken.

  • Tip 1: Zorg voor sportkleding; dat houdt in dat je kleding aan hebt dat tevens nat mag worden en het liefst ook sneldrogend is. Sportschoenen of wandelschoenen kan allebei. Je begrijpt.. de naaldhakken zijn beter op een ander moment.
  • Tip 2: een rugzak voor een handdoek, een flesje water en een regenjas, mocht er kans zijn op een paar druppels.
  • Tip 3: laat onnodige waardevolle spullen thuis. Je kunt het alleen maar kwijtraken.

Borculo Adventure is niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. De afstanden en de duur van het programma zijn hiervoor te lang. Belangrijker is de vraag… wat dan wel?

Heb jij je keuze al gemaakt?

Het blijft natuurlijk lastig kiezen met al die leuke buitensporten. Snappen wij ;-). Hieronder vind je een paar tips van andere bezoekers van onze site. En voor een programma op maat zijn we altijd in. We denken graag met je mee.

Deventer Stadsspel

Paintball met Ultimate Adventures als groepsuitje met vrienden, familie of collega's.

De Langste Dag

Boerenspelen

Aanvragen