Borculo Adventure

Het Borculo Adventure is een sportief arrangement in de omgeving van Borculo en bevat, net als de triathlon, drie onderdelen. Uiteraard met een passende twist voor een middag fun en plezier. Een geoefende sporter hoef je niet te zijn, maar als je wilt, kun je met je team deelnemen aan het Borculo Adventure klassement.

Hieronder hebben we een voorbeeldprogramma dat naar wens is aan te passen.

Je begint met een lunch bij Buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg 51 in Borculo. Dit is je startlocatie voor de actieve middag. Hier krijg je de eerste activiteit uitgelegd: steppen. Middels een route door het Achterhoekse landschap leg je een paar mooie kilometers af naar de waterkant. Daar krijg je vaarmateriaal uitgereikt. Afhankelijk van de groepsgrootte is dat een raftboot, 3-persoons Canadese kano of 2-persoonskajak. Het traject dat je aflegt is 3,6 kilometer over de Berkel. Bij de eindlocatie van de vaarroute staat jullie volgende en tevens laatste onderdeel te wachten. De wandeltocht met GPS waarbij je onderweg een aantal checkpoints moet passeren.

Prijzen

Borculo Adventure incl. 10 personen € 325,00
Extra deelnemers € 32,50 p.p.
Lunch € 15,00 p.p.

Locaties

Heb jij je keuze al gemaakt?

Het blijft natuurlijk lastig kiezen met al die leuke buitensporten. Snappen wij ;-). Hieronder vind je een paar tips van andere bezoekers van onze site. En voor een programma op maat zijn we altijd in. We denken graag met je mee.

Deventer Stadsspel