Paintball

Paintballen bij Ultimate Adventures is mogelijk op verschillende locaties in de Achterhoek. Voor minimaal 10 deelnemers bouwen we het Paintball-speelveld op. Is iedereen van jouw uitje 18 jaar of ouder? Zijn jullie stoer, niet bang om het gevecht aan te gaan en klaar om de winst te pakken? Dan is paintball jullie spel. Met minimaal 10 deelnemers speel je vijf tegen vijf. Meer kan natuurlijk ook. De spelduur is zo’n 1,5 uur bij 10 -12 spelers. Gewapend met een Tippmann FT 12 en je magazijn geladen met biologisch afbreekbare verfballetjes ben je klaar om de strijd aan te gaan. Speel bijvoorbeeld een van de volgende missies.

De missies

  • ‘Brandstofdepot’ Je bent met je team gestrand met een voertuig. Iets verderop ligt een brandstofdepot dat zwaar bewaakt wordt. Lukt het met je team de jerrycans uit het brandstofdepot te stelen.

  • Reddingsoperatie ‘Behind enemy lines’ Achter vijandelijke linies is een piloot gestrand. Met je team start je een reddingsoperatie om de piloot weer op eigen grondgebied in veiligheid te brengen. Stratego-variant: ‘Steal the Flag!’

  • Vrijgezellen-variant: ‘Rabbit Hunt’. Het allerlaatste rondje, omdat hij de vrijgezel is. Maar wel op afstand, want met een blauw oog je huwelijksgelofte afleggen? Dat valt niet in de smaak.

Prijzen

Paintball 2 uur, incl. 10 deelnemers en 1000 ballen € 250,00
Extra deelnemers incl. 100 ballen € 25,00
100 ballen extra € 10,00
500 ballen extra € 45,00
1000 ballen extra € 80,00
Transport Berkelland <15 km € 15,00
Transport >15 – <30 km € 25,00
Transport overig € 0,60 p/km

Locaties

Het paintball terrein is een bosrijk gebied wat veel beschutting biedt. Ideaal voor bovengenoemde spelvormen.

Eigen locaties

Heb je zelf een locatie in gedachten? Dan checken we eerst je voorstel over de geschiktheid. Is het vrij van de weg, hoe ziet de omgeving eruit etc. Niet alle grasvelden voldoen immers. De paintballballetjes zijn volledig biologisch afbreekbaar. Er blijft dus niets achter.

Voorbereiding

Iedere deelnemer krijgt een camouflage overall aan. Dit trek je over je eigen kleding aan. Kleed je daarom goed naar de temperatuur. Korte broek als het wat warmer dreigt te worden. In ieder geval makkelijk zittende kleding dat vies mag worden en sportschoenen of wandelschoenen.

Veiligheid

Iedereen krijgt een camouflage overall aan en een gezichtsmasker op. De gezichtsmaskers hebben condensvrije lenzen. Geen reden dus om naast te schieten. Als iedereen gehuld is in z’n nieuwe outfit worden de wapens toegelicht. Hoe werkt het? Hoe gaat het laden en waar moet je rekening mee houden? Zoals de minimale afstand van elkaar om te kunnen schieten. Na de veiligheidsinstructies en het laden van de pistolen, krijgt ieder team zijn eigen briefing.

In het speelveld kan iedere deelnemer zich goed verstoppen, maar verlies vooral je teamgenoten niet uit het oog. Tijdens het spel wordt de veiligheid nauwlettend in de gaten gehouden door de scheidsrechter. Er gelden dan ook strikte maatregelen op het overtreden hiervan.

Kleding

Iedere deelnemer krijgt een camouflage overall aan. Dit trek je over je eigen kleding aan. Kleed je daarom goed naar de temperatuur. Korte broek als het wat warmer dreigt te worden. In ieder geval makkelijk zittende kleding dat vies mag worden en sportschoenen of wandelschoenen.

Heb jij je keuze al gemaakt?

Het blijft natuurlijk lastig kiezen met al die leuke buitensporten. Snappen wij ;). Hieronder vind je een paar tips van andere bezoekers van onze site. En voor een programma op maat zijn we altijd in. We denken graag met je mee.

Paintball in de Achterhoek

Combinatie scherpschieten

Boogschieten

Archery Tag