Raftpolo

Raftpolo is actief spel op het water. Je speelt het in twee teams van minimaal 6 deelnemers per team en een maximum van 100 deelnemers. Hierbij gaan we uit van volwassenen. Een wereldbal moet via het water met je team worden opgehaald en teruggebracht naar het startpunt, maar kan ook worden afgepakt. Welk team brengt de megabal als eerste terug naar de basis? Doordat er actief gestreden wordt om de winst te behalen, worden deelnemers ongetwijfeld nat. Droge kleding mee is daarom aan te raden.

Raftpolo is ook zeer geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Bijvoorbeeld als onderdeel van een introductieprogramma. Er kunnen dan 8 tot 12 leerlingen aan boord. Er zijn dus minimaal 16 leerlingen nodig om dit spel te kunnen spelen. Samenwerking is nodig om kans te maken op de winst.

Prijzen

Raftpolo (2 raftboten) € 250,00
Extra deelnemers € 10,00 p.p.
 Transport Berkelland <15 km € 15,00
 Transport >15 – <30 km € 25,00
 Transport overig € 0,60 p/km

Locaties

Het Havenkwartier in Deventer. Grote waterplassen of rustigere wateren, zoals de Berkel, of bijvoorbeeld De Hambroekplas. LeisureLands terreinen vragen altijd een vergoeding voor gebruik.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom een paar tips om je collega’s, vrienden of familie te informeren wat wél te doen en wat vooral niet ;) .

Veiligheid

Alle deelnemers krijgen een zwemvest aan. De kans dat je in het water valt bij een waterspel is aanwezig, maar is geen vanzelfsprekendheid. Een raft is een stabiele rubberen boot. De wateren waarop raftpolo wordt gespeeld is altijd op rustig vaarwater waar geen scheepvaartverkeer komt. Recreatieplassen behoren ook tot de mogelijkheden. Hiervoor wordt vaak wel een bijdrage gevraagd.

Kleding

Raftpolo is een ideaal waterspel bij mooi weer. Zwemkleding is dan voldoende. Echter als de zon fel schijnt is zonnebrand of een T-shirt geen overbodige luxe. Ook een cap kan handig zijn. Kleding of schoeisel met scherp randen mogen niet op de boot. Hierdoor kan de boot lek raken. Uiteraard besteden we hier aandacht aan voordat de deelnemers aan boord gaan.

Raftpolo competitie

Het is mogelijk om het spel uit te breiden tot maximaal 100 deelnemers bestaande uit 8 teams van maximaal 12 deelnemers per team. Er wordt dan een competitie gespeeld op het water. Bijzonder geschikt voor een plezierige spelmiddag op het water. Leuk om naar te kijken én te spelen.

Heb jij je keuze al gemaakt?

Het blijft natuurlijk lastig kiezen met al die leuke buitensporten. Snappen wij ;). Hieronder vind je een paar tips van andere bezoekers van onze site. En voor een programma op maat zijn we altijd in. We denken graag met je mee.

Kanopolo

SUP clinic

Borculo Adventure

Aanvragen