SUP clinic

Suppen. Superhip en superleuk! Al zeggen we het zelf. Als je maar met de juiste materialen onderweg bent en een paar goede tips om vooruit te komen. Suppen is heerlijk relaxed en rustig. Maar kan ook een echte full-body work-out zijn. Wat jij wil! En in groepsverband is een nieuwe ervaring opdoen alleen nog maar leuker.

De meest gestelde vraag om te gaan suppen is: Wat is de kans op een nat pak? Dat hoeft niet per se. 100% uitgesloten is het natuurlijk nooit ;-). Je begeeft je immers op het water. Met de supboards waarmee je bij Ultimate Adventures leert suppen, ben je snel vertrouwd. Onze planken zijn juist bedoeld voor de recreatieve sector. De boards zijn van kunststof en hebben aan de onderzijde een breed raakoppvlak met het water. Ook zijn er voorgevormde voetsteunen, waardoor je plaatsing op het board gelijk duidelijk is. En voel je je er nog niet zo mee vertrouwd, dan blijf je eerst lekker op je knieën peddelen. Dat is minder hoog (lees: minder eng). In onze SUP-clinic geven we je handige tips om uiteindelijk zelfstandig lekker een eindje staand te kunnen peddelen. Je basis is gelegd.

De duur van de SUP clinic is 1,5 uur.

Prijzen

SUP-clinic incl. 10 deelnemers € 275,00
Extra deelnemers € 27,50 p.p.
SUP-clinic en kickbiken € 35,00 p.p
Transport Berkelland <15 km € 15,00
Transport >15 – <30 km € 25,00
Transport overig € 0,60 per km

Locaties

Ultimate Adventures geeft SUP-clinics op meerdere locaties in Nederland.

  • Berkel, opstapplaats Oude Needseweg 35 in Borculo
  • Havenkwartier Deventer, opstapplaats: Scheepvaartstraat Deventer
  • Bolwerksplas Deventer, opstapplaats: Bolwerksweg Meadow Deventer Stadsstrand
  • Recreatieplas ‘t Hambroek Borculo (meerprijs)
  • Overijssels Kanaal thv Oerdijk Schalkhaar

Voorbereiding

Kun je al aardig overweg met een SUP-board, dan kun je ook een SUP-board huren zonder instructeur ;-) Hierover vind je meer informatie op onze pagina over suppen onder huren.