Wie is de Mol?

Voor iedereen die een spannend spel wil spelen. Want zijn je teammaten wel te vertrouwen? Je moet je voorstellen dat je de allereerste aflevering van Wie is de Mol? speelt. Bij aankomst wordt de spelverdeling bekend gemaakt. Jullie blijven als team bij elkaar. Een van de teamleden krijgt de rol als Mol toebedeeld. Dit blijft uiteraard geheim. Daarna krijgen jullie de eerste opdracht uitgereikt. Op meerdere locaties spelen jullie een spel/opdracht, dat uiteraard ongemerkt te saboteren is door De Mol. Dus let goed op! Na ieder onderdeel stellen wij ieder teamlid de vraag: Wie is de Mol? Het spel duurt 3 uur en speelt zich af in de Achterhoek.

Prijzen

Wie is de mol? incl. 12 personen € 354,00
Extra deelnemer € 29,50 p.p.

Tips

  • Makkelijk zittende kleding

  • Neem een flesje water mee voor onderweg

  • Zorg ervoor dat je goed geluncht hebt

  • Kleed je op het weer

  • Je verplaatst je te voet, wandel- of sportschoenen is altijd goed!

Locatie

De startlocatie voor Wie is de Mol? is Landgoedhotel Woodbrooke. Hier hebben ze Brasserie Woods. Perfecte locatie voor een overheerlijke lunch. Zo ga je goed voorbereid het bekende spel spelen.

Heb jij je keuze al gemaakt?

Het blijft natuurlijk lastig kiezen met al die leuke buitensporten. Snappen wij ;-). Hieronder vind je een paar tips van andere bezoekers van onze site. En voor een programma op maat zijn we altijd in. We denken graag met je mee.

De langste dag