Kanopolo

Kanopolo! Een van de wateractiviteiten bij Ultimate Adventures. Een intensief waterspel waarbij je zeker weten nat wordt. En of de zon nu volop schijnt of niet. Leuk wordt het in ieder geval. Met je sportteam bijvoorbeeld speel je 6 tegen 6. Dit intensieve waterspel is geschikt voor minimaal 12 personen. We zetten een speelveld uit op het water en scoren maar! De speeltijd is ongeveer 1,5 uur. Genoeg om helemaal los te gaan, zodat je daarna lekker kunt uitrusten. Op en top buiten sporten. Kanopolo kan op meerdere locaties worden gespeeld.

Prijzen

Kanopolo incl. 12 deelnemers € 250,00
Extra deelnemers € 10,00 p.p
 Transportkosten Berkelland <15 km € 15,00
 Transportkosten >15 – <30 km € 25,00
Transportkosten overig € 0,60 per km
 LeisureLands terrein € 3,00 p.p

Locaties

Kanopolo kan je op veel binnenwateren spelen. Rustige vaarwateren zoals de Berkel of het Overijssels Kanaal zijn hiervoor zeer geschikt. Deze zijn vrij van verkeer en bieden een veilige omgeving om kanopolo te spelen. De recreatieplassen van LeisureLands zijn veel gevraagde speellocaties. Hiervoor moeten we altijd toestemming vragen en er komt een toeslag bij om er gebruik van te mogen maken. Dit is in verband met het onderhoud van de recreatieplas.

Voorbereiding

Veiligheid

En dan is dit spel natuurlijk het leukst als de zon volop schijnt, het niet erg is dat je nat wordt en je na afloop kunt genieten van een heerlijk koel drankje onder de parasol. Voor wie het wil duikt nog eens in het water of sluit af met een barbecue. The good life zeg maar. En als het dan wat minder weer is, gaat het spel gewoon door. Voor de die hards.

Kleding

Zwemkleding. Eventueel iets op je hoofd tegen de zon, maar vooral geen (zonne)bril. Geen losse dingen. Geen polsbandjes en oorbellen. Net als bij je sportwedstrijd: alle sieraden af. Waterschoenen zijn niet nodig. Je valt niet per se in het water, want je zit in een 2-persoonskajak. Maar dat je nat wordt, is zeker.

Kanopolo met je team

Dit spel is zeer geschikt voor volwassen sportteams, bijvoorbeeld als een vervangende training of hilarische afsluiting van het seizoen. Of een sportieve vriendengroep. Het is best een fysiek intensief spel. Al ben je alleen maar fanatiek dan is dit spel té leuk om te spelen. Je moet wel samenwerken om te winnen, want je tegenstanders zijn natuurlijk net als jij, gebrand op de winst. Kanopolo is geschikt vanaf 16 jaar.

Heb jij je keuze al gemaakt?

Het blijft natuurlijk lastig kiezen met al die leuke buitensporten. Snappen wij ;). Hieronder vind je een paar tips van andere bezoekers van onze site. En voor een programma op maat zijn we altijd in. We denken graag met je mee.

Raftpolo

SUP clinic

Watergames

Aanvragen