Watergames

Met water spelen! Daar kun je geen genoeg van krijgen. Waterspelen staan garant voor een middag vol plezier en past perfect bij een mooie zonnige dag. Er zijn diverse waterspelen om je mee te vermaken, zoals een buikschuifbaan, raften, een wateroversteek of een SUP clinic. De waterspelen kunnen vaak op een rivier, zoals de Berkel of op een recreatieplas, maar bij de laatste moeten we ons vaak even melden en is er een meerprijs. Of je nu met de hele school, een klas of met je vrienden of familie het water op gaat. Er is voor ieder wat wils. Van actieve – fanatieke – spelen, zoals de raftregatta of de buikschuifbaan tot een rustige SUP clinic of een kanotocht.

Kies je eigen waterpretpakket

Natuurlijk kan je je eigen pakket samenstellen. Kies uit de volgende onderdelen. Geef aan waar je graag te water zou willen en hoeveel mensen er aan het programma moeten deelnemen. Dan sturen wij je het prijsvoorstel. Alle onderdelen worden door ons begeleidt.

 • SUP clinic (max. 20 personen)

  onder begeleiding maak je kennis met suppen. Welke techniek moet je gebruiken om te blijven staan, maar ook om vooruit te komen. Op onze stabiele planken is het voor de meesten een aangename kennismaking en goed toe te passen als onderdeel van het dagprogramma.

 • SUP-estafette

  En als je dan eenmaal de smaak te pakken hebt, is de SUP-estafette een welkome aanvulling. Lekkere inspanning en onwijs leuk.

 • 3-persoonskano (max. 12 kano’s)

  Voor een relaxte tocht om de drukte te ontlopen. Maar vergis je niet, want een goed team in een Canadese kano kan maar zo een flinke snelheid halen. Wie is er als eerste over de finish?

 • 2-persoonskajak (max. 6 kajaks)

  Ook net als bij de Canadese kano geschikt voor een ontspannen vaartocht. En ga je voor de fanatieke variant? Kies dan voor:

 • Kanopolo: vraagt een goeie inspanning. Verrassend leuk en zorgt voor hilarische taferelen. Reken er goed op dat je nat gaan worden.

 • Raftpolo (a 10 personen) (max. 10 raftboten)

  Speel je met minimaal 2 boten tegen elkaar, maar kan met maximaal 100 personen gespeeld worden. Een waar slagveld op het water met 10 raftboten tegelijk. Komt dat zien!

 • Buikschuifbaan

  spreekt voor zich. Wie maakt de meeste watermeters en beland in het zwembad?

 • Tobbedansbaan

  Glijden, springen en bellen. Lachen, gieren, brullen met het bekende Tobbedansspel.

 • Raft Regatta

  De race der racen over de Berkel. Een ware uitputtingsslag, want de afstand is re-de-lijk. Zeg maar, nog net te doen. Opgeteld dat je natuurlijk met je team de snelste wil zijn…

 • Vlot bouwen

  Met tonnen, balken en touwen bouwt het team een vlot om een eind mee te varen.

 • Wateroversteek

  Aan de hand van de beschikbare materialen bouwt het team een pontje om naar de overkant te gaan.

Prijs op aanvraag

Geef aan welke onderdelen je graag wil doen. Hoeveel deelnemers je verwacht. Welke locatie je in gedachten hebt. We berekenen transportkosten om naar de locatie te rijden. Bovenstaand zetten we uit voor minimaal 4 uur. Dit is altijd met begeleiding van de spelonderdelen.

Locaties

De Berkel, Overijssels Kanaal. Niet zijnde verkeerswateren. Een recreatieplas van LeisureLands. Hiervoor vragen zij vaak een vergoeding voor het gebruik van de plas.