Boerenspelen

De Boerenspelen bij Ultimate Adventures zijn er in twee varianten, Boerenspelen en de Rijke Boeren-variant.

Boerenspelen I – 6 spelen

De Boerenspelen bestaan uit zes onderdelen en heeft een duur van 1,5 uur. Deze spelen speel je achter elkaar. Denk dan bijvoorbeeld aan gaffel gooien, melkbussenrace, touwtrekken, kruiwagenrace, kippen gooien en vier-persoonszaklopen.

Rijke Boerenspelen – 10 spelen

De Rijke Boeren-variant bestaat uit tien onderdelen en is inclusief 30 minuten pauze. In totaal duurt dit programma 2,5 uur. De Boerenspelen worden aangevuld met bijvoorbeeld, hoefijzer werpen, het hengelspel, strozak gooien en rode/groene kuipen.

De Boerenspelen worden altijd in twee teams gespeeld van minimaal 5 deelnemers. Bij meerdere deelnemers worden de teams groter en bij een veelvoud aan deelnemers, neemt het aantal teams toe. Plezier staat deze middag voorop, maar een vleugje competitie maakt de middag des te leuker. Aan het eind van alle spelen wordt de eindstand bepaald en het winnende team bekend gemaakt. Let wel, deelnemen is belangrijker dan winnen en ook sportiviteit wordt beloond. Daarom zijn de Boerenspelen bij Ultimate Adventures altijd onder begeleiding.

Prijzen

Boerenspelen basistarief incl. 10 pers. € 225,00
Boerenspelen extra deelnemer € 17,50 p.p.
Rijke boerenspelen basistarief incl. 10 personen € 275,00
Rijke boerenspelen extra deelnemer € 19,50 p.p.
Transport binnen gemeente Berkelland <15 km € 15,00
Transport buiten gemeente Berkelland >15 – <30 km € 25,00

Locaties

Voor een middag vullend programma kunnen de Boerenspelen worden aangevuld met een speelmiddag bij Erve Brooks in Gelselaar, heerlijke pannenkoeken eten bij de Witte Wieven in Zwiep of wat dacht je van een combinatie aan het Klimbos, Het Doolhof of Kabouterpad bij De Heikamp in Ruurlo. Ook Buitencentrum Kerkemeijer en De Duif bieden een mooi decor voor dit gegarandeerd hilarische familieuitje om niet meer te vergeten!

Verblijf je bij een van de prachtige groepsaccommodaties in de Achterhoek met een flink weiland? Kunnen we ook vaak daar terecht.

Voorbereiding

Kleding

Bij de boerenspelen ga je niet rollen in de modder. Comfortabele kleding is wel zo fijn, zodat je makkelijk kunt bewegen. Laat je hakken en gelakte schoenen thuis of bewaar ze voor het familiediner. Houdt maar in je achterhoofd… de boerenspelen, dat wordt buiten spelen en dus kans dat je vies wordt. Sportkleding is niet nodig.

Boerenspelen combineren met …

Verblijf je een weekend in de Achterhoek met familie dan is het heerlijk om vanuit je overnachtingsadres op een ludieke manier te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een steproute. Dan zie je ook nog iets van de omgeving en kan je de auto laten staan. Laat je de step liever staan? We beschikken ook over stadsfietsen eventueel met kinderzitjes.