MTB Academy

mountainbike clinic

MTB Clinic – Groepen

  • met minimaal 8 personen een MTB clinic volgen
  • zelf startlocatie aangeven

lees meer

Agenda

Allround Basis Gevorderd
10.00 – 13.00 uur
Start: Ultimate Adventures
Oude Needseweg 35, Borculo
10.00 – 13.00 uur
Start: Parkeerplaats Eethuis De Kale Berg
Lochemseweg 22 Barchem
Zaterdag 4 maart Zaterdag 18 maart
Zaterdag 1 april Zondag 14 mei
Zondag 30 april Zondag 11 juni
Zondag 28 mei zondag 9 juli
Zondag 25 juni Zondag 6 augustus
Zondag 23 juli

Prijzen

Mountainbike clinic 3 uur € 65,00 per persoon
+ Mountainbike huur bij clinic € 15,00 per persoon

Maattabel

Giant Talon S 155 – 170 cm
Giant Talon M 170 – 182 cm
Giant Talon L 180 – 192 cm
Giant Talon XL 190 – 202 cm

Instructeurs

Traint het liefst voor een lange mountainbike rit (als het werk het toelaat). Techniek is essentieel. Hij heeft dan ook oog voor detail en is kritisch op weg naar beter. Vertelt maar al te graag over mountainbiken, dus mag soms wat geremd worden, zodat je vooral lekker aan fietsen toekomt ;-p. Oefening baart kunst!  

The good guy. Gaat voor optimaal mountainbikeplezier. Het liefst samen, maar wel op tempo en techniek. Is verbonden aan de NTFU als Start2bike-trainer en doet dat nu ook met veel plezier voor jullie. Kent de kneepjes van het mountainbiken en de routes in de Achterhoek als z’n broekzak.

Fanatieke MTB’er. Als kind begonnen als BMX’er. Veel wedstrijden gereden en een aantal gewonnen. In het buitenland in wedstrijdverband veel downhill bergen ge-owned. Fietst in Nederland het liefst op een hardtail zo’n drie keer per week, omdat hij ook een gezin heeft ;-). Buitenlandse downhill en trailriding-reisjes horen er nog steeds bij.

Enthousiaste mountainbiker. Het liefst zo hard mogelijk. Hij helpt je graag op weg, net als hij plezier te krijgen/hebben en houden in mountainbiken. En tja, dan is rust en techniek onmisbaar. De routes in de Achterhoek zijn top en kent ie als z’n broekzak ;-).  

Samantha

Fietsliefhebber pur sang. Heeft er dan ook een paar in de schuur staan die regelmatig worden uitgelaten. Zoals een Specialized Epic Fully als standaard mountainbike, een Custom Rigid MTB en een Custom Aeroad Racefiets. Voor woon-werkverkeer pakt ze de racefiets. Voor gave tochten en wedstrijden maakt ze heel wat kilometers in binnen- en buitenland. Komend jaar staan Polen, Zwitserland en Frankrijk op het programma. 

Allround MTB instructeur. Met meer dan 15 jaar mountainbike ervaring kent hij de Achterhoekse MTB routes op z’n duimpje. Is een echte navigator en zorgt voor passende en uitdagende tracks voor de deelnemers.

Stagiaire Sport & Bewegen Outdoor ROC Aventus in Apeldoorn. Is dit hele schooljaar nog bij Ultimate Adventures te vinden. Wordt fox wild van mountainbiken. Hij heeft dan ook een paar mountainbikes op stal staan, waaronder een fully voor zijn buitenlandse afdalingen, die hij een paar keer per jaar onderneemt. Gaat zo nu en dan mee met de MTB clinics om de kunst af te kijken en zelf een onderdeel te begeleiden.

Ontvang onze Maandelijkse Mountainbike Mailing!

Ter voorbereiding op je mountainbike rit: Ontvang de Maandelijkse Mountainbike Mail als verrassing in je mailbox met de nodige inspiratie.

• Tips om je mountainbike techniek te verbeteren
• Video's over mountainbike tricks
• Mooie mountainbikeroutes
• Voorbereiding- en onderhoudstips

Meld je aan

Nieuws & inspiratie