Borculon

Borculon is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Ultimate Adventures. In de omgeving van Borculo valt genoeg te beleven. De Berkel, de prachtige landerijen en het bosgebied. Deze drie elementen hebben we samengevoegd in de biathlon. Verbasterd naar de BORCULON. Het gaat om samenwerken en op snelheid. Met wie durf jij de uitdaging aan? Meld je als duo aan via onderstaand formulier en wordt samen de kampioen van de BORCULON!

Ieder jaar bestaat het programma uit nieuwe uitdagende onderdelen. In 2021 was de eerste editie van Borculon. Daarin kwamen de volgende onderdelen aan bod: GPS-steptocht, kajakken en paintball scherpschieten. De derde opdracht was op de tast met Mission Impossible. Als laatste onderdeel gingen de deelnemers suppen over de Berkel. Op zoek naar vragen en antwoorden. De snelste teams met de meeste juiste antwoorden maakten kans op een prijs. Een uitgelezen kans om met je vader, moeder, zoon of dochter deel te nemen aan dit sportieve programma.

De aanmelding voor het programma zetten we begin 2021 weer open. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? Stuur ons dan een e-mail met ‘Borculon’ in de onderwerpregel en je naam in de e-mail. Zodra er meer bekend is over het programma informeren we je hierover.

Voor deelname aan dit programma vragen we een bijdrage Dit wordt t.z.t. bekend gemaakt.