GPS-tochten

Een GPS-puzzeltocht reserveren in de Achterhoek of Salland doe je bij Ultimate Adventures. Te voet, met de step, hoge bi, mountainbike of stadsfiets. Combinaties te over. GPS is een mooi onderdeel in een buitenprogramma, zoals Borculo Adventure, Wie is de Mol of De Langste Dag. Doorgaans duren de GPS-puzzeltocht 1,5-2 uur. Of je nu in een stadse of landelijke omgeving bent. Er valt onderweg genoeg te zien.

Met de Garmin GPSmap 60 CX ga je op stap. De coördinaten krijg je van ons, maar moet je zelf invoeren. De GPS wijst je dan de weg. Klinkt best simpel toch. De GPS wijst je hemelsbreed in de juiste richting en jij past je aan, aan de omgeving. Extra belangrijk dus om de juiste coördinaten in te voeren, want 1 cijfer verkeerd… en je kunt heel ergens anders uitkomen. Let goed op wat je doet.

Bij iedere coördinaat is het antwoord op een vraag te vinden. Weten jullie alle goede antwoorden te vinden? Doorgaans duurt een GPS-tocht 1,5 tot 2 uur, maar zo nu en dan kan dit afwijken ;-). Er zijn GPS-tochten in de buitengebieden van Borculo, Ruurlo, Neede, Lochem, Zutphen en Deventer. Dit verzorgen we voor groepen vanaf 10 personen. Ben je met minder dan 10 personen, dan zijn jullie van harte welkom om vanuit Borculo te vertrekken. De GPS-systemen zijn goed te combineren met steppen, hoge bi-fietsen, mountainbiken of stadsfietsen.

Prijzen

GPS huren € 25,00 per stuk
GPS puzzeltocht Borculo incl. 4 personen € 50,00
Extra deelnemers € 12,50 p.p.
GPS puzzeltocht Salland incl. 10 personen € 125,00
Extra deelnemers € 12,50 p.p.
Transport Berkelland <15 km € 15,00
Transport >15 – <30 km € 25,00
Transport overig € 0,60 p/km
GPS-en tijdens groepsuitje Borculo Adventure

GARMIN GPSMAP 60CX

GPS staat voor Global Positioning System. Met andere woorden: wereld positioneringssysteem. Het systeem maakt verbinding met 3 satellieten zodat op basis van een driehoeksmeting je positie bepaald kan worden.

GPS-tochten in de Achterhoek & Deventer

Supertof! Kan je kiezen uit een GPS-tocht te voet door het historische centrum van Deventer of met een step de Uiterwaarden in. Klik op de kaart voor startsuggesties.

Voorbereiding en tips

Wat doet het weer?

Wandelschoenen als je te voet gaat of sportschoenen voldoen. Maar dit geldt eigenlijk voor alle buitensporten. Kleding is uiteraard afhankelijk van de weersverwachting. Zorg altijd dat je water bij je hebt en voedzaam eten. Een boterham, energybar, banaan. Je levert een inspanning en een spontane suikerdip kan je in verlegenheid brengen.

GPS-tocht met kinderen

Het wandelen met een GPS is uitermate geschikt met kinderen. Vaak zijn ze er erg handig mee. De coördinaten zijn op acceptabele afstand van elkaar waardoor kinderen de aandacht er goed bij kunnen houden.

GPS-tocht combineren

Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent. Een GPS is een laagdrempelig hulpmiddel om je van A naar B te leiden. Om je hiermee kennis te laten maken, hebben we een aantal puzzeltochten uitgezet. Soms te voet en soms met een kickbike of hoge bi. Variërend in een stadse omgeving of een uitgestrekt landschap en bosgebied. In Nederland valt veel te ontdekken. Met een Garmin GPS-systeem wordt dat een plezierige tocht.

Borculo Adventure

Step of hoge bi puzzeltocht

De Langste Dag

Wie is de Mol? speel je bij Ultimate Adventures

Wie is de Mol?

Heb jij je keuze al gemaakt?

Het blijft natuurlijk lastig kiezen met al die leuke buitensporten. Snappen wij ;-). Hieronder vind je een paar tips van andere bezoekers van onze site. En voor een programma op maat zijn we altijd in. We denken graag met je mee.

mountainbike routes

Mountainbiken

Archery Tag

Bedrijfsuitjes op maat

Aanvragen