GPS-tochten

Een GPS-puzzeltocht reserveren in de Achterhoek of Salland doe je bij Ultimate Adventures. Te voet, met de step, hoge bi, mountainbike of stadsfiets. Combinaties te over. GPS is een mooi onderdeel in een buitenprogramma, zoals Borculo Adventure, Wie is de Mol of De Langste Dag. Doorgaans duren de GPS-puzzeltocht 1,5-2 uur. Of je nu in een stadse of landelijke omgeving bent. Er valt onderweg genoeg te zien.

Met de Garmin GPSmap 60 CX ga je op stap. De coördinaten krijg je van ons, maar moet je zelf invoeren. De GPS wijst je dan de weg. Klinkt best simpel toch. De GPS wijst je hemelsbreed in de juiste richting en jij past je aan, aan de omgeving. Extra belangrijk dus om de juiste coördinaten in te voeren, want 1 cijfer verkeerd… en je kunt heel ergens anders uitkomen. Let goed op wat je doet.

Bij iedere coördinaat is het antwoord op een vraag te vinden. Weten jullie alle goede antwoorden te vinden? Doorgaans duurt een GPS-tocht 1,5 tot 2 uur, maar zo nu en dan kan dit afwijken ;-). Er zijn GPS-tochten in de buitengebieden van Borculo, Ruurlo, Neede, Lochem, Zutphen en Deventer. Dit verzorgen we voor groepen vanaf 10 personen. Ben je met minder dan 10 personen, dan zijn jullie van harte welkom om vanuit Borculo te vertrekken. De GPS-systemen zijn goed te combineren met steppen, hoge bi-fietsen, mountainbiken of stadsfietsen.

Prijzen

GPS huren € 25,00 per stuk
GPS puzzeltocht Borculo incl. 4 personen € 50,00
Extra deelnemers € 12,50 p.p.
GPS puzzeltocht Salland incl. 10 personen € 125,00
Extra deelnemers € 12,50 p.p.
Transport Berkelland <15 km € 15,00
Transport >15 – <30 km € 25,00
Transport overig € 0,60 p/km
GPS-en tijdens groepsuitje Borculo Adventure

GARMIN GPSMAP 60CX

GPS staat voor Global Positioning System. Met andere woorden: wereld positioneringssysteem. Het systeem maakt verbinding met 3 satellieten zodat op basis van een driehoeksmeting je positie bepaald kan worden.

GPS-tochten in de Achterhoek & Deventer

Supertof! Kan je kiezen uit een GPS-tocht te voet door het historische centrum van Deventer of met een step de Uiterwaarden in. Klik op de kaart voor startsuggesties.