Steppen

Steppen bij Ultimate Adventures doe je op knalrode kickbikes. Dit zijn officiële wedstrijdsteps. Ze hebben grote wielen en zijn makkelijk in gebruik. Als stepper ben je voetganger in het verkeer. In de binnenstad kun je dan snel bewegen. We beschikken ook over een paar ‘stadse’ modellen kickbickes. Het stadse model heeft een mandje en het stuur is wat hoger. Hierdoor sta je rechterop in vergelijking met het sportmodel. Van de kickbikes is 1 maat verkrijgbaar. Deelnemers vanaf 1.30m kunnen goed op een kickbike vooruit. Laat vooral de kickbike het werk doen dan houd je het lang vol. De kickbike heeft twee handremmen en reflectoren. Je stept gemiddeld 8 kilometer per uur.

Prijzen

Step met route € 13,50 per persoon
Step met puzzeltocht € 17,50 per persoon
Step met GPS-puzzeltocht € 19,50 per persoon
Startlocatie Borculo – Oude Needseweg 35 gratis
Transport Deventer € 59,50
Transport overig € 0,73 per km
step huren

Routes

Steptochten in de Achterhoek, Salland en Deventer

In de regio’s Achterhoek, Salland en Deventer zijn steptochten ontwikkeld. De steptochten kan je boeken met een routekaart of met GPS. Kijk voor vertreklocaties en prijzen op de pagina voor steptochten.

Voorbereiding

Tips voor steppers

Steppen spreekt aardig tot de verbeelding. Om onaangename verrassingen te voorkomen, kan je je voorbereiden op een steptocht door dichte schoenen aan te trekken. Of in ieder geval schoenen waar je niet makkelijk uitglijdt. Geen instappers of hakken. Verder kan er een heleboel. Een broek prevaleert boven een rok. Een rugzak is aan te raden als je wat te drinken mee wilt nemen. En dreigt er een buitje aan te komen… precies: regenjas in de tas.